Counter
This page today ...
total: 0
unique: 0

This page ever ...
total: 224062
unique: 126427

Site ...
total: 789312
unique: 195745
Advertentie
http://www.uitgeverijdaniel.nl/

Welkom

Deze site voor bijbelstudie heeft de bedoeling goed en gezond bijbelstudiemateriaal aan te reiken aan allen die zich in Gods Woord willen verdiepen. Het is begonnen als een persoonlijk initiatief, maar andere auteurs hebben zich hierbij aangesloten, door hun publicaties beschikbaar te stellen. Verder geeft het gedicht van Willem Bilderdyk aardig weer wat de bedoeling is.

RandomDe beheerder van de website, Jan-Paul Spoor, heeft de beschikking over uit het Frans en Engels vertaalde artikelen van o.a.: H. Rossier, A. Guignard, P. Fuzier, M.J. Koechlin, M. Tapernoux, S. Prod'hom, C.H. Mackintosh, J.N. Darby, W. Kelly, W.J. Lowe, E. Dennett, J.G. Bellett, W.J. Hocking, en andere schrijvers in: Messager Evangelique, Words of Help, Bible Monthly, enz. Voor zover mogelijk is, wordt de bron aangegeven. De inhoud is ter beoordeling en onderzoek van de lezer (zie Handelingen 17:11).

In het hoofdmenu vindt u de link naar de index pagina van de bijbelboeken / onderwerpen. U kunt dan op een van deze links klikken om op het overzicht van het bijbelboek / onderwerp te komen. Klik op de naam van het gewenste bestand en volg dan de aanwijzingen voor het downloaden. Bij de korte beschrijving van het bestand staat "nieuw" als het recent is toegevoegd. Veel zegen toegewenst bij het lezen.

U vindt in het hoofdmenu ook een koppeling naar het blad Rechtstreeks. De al uitgekomen nummers zijn op deze pagina te downloaden. De medewerkers aan dit blad zijn: Hugo Bouter; Ger de Koning; Gerard Kramer; e.a. Wilt u het blad Rechtstreeks automatisch toegezonden krijgen? Klik dan hier en volg de instructies.Abonneren op Rechtstreeks
beheer, Monday 29 August 2016 - 16:27:41 //Schepping - Geen compromis
beheer, Saturday 30 April 2016 - 07:40:55 //


In deze uitgave willen we eerbiedig naar God luisteren om van Hem te horen hoe Hij de wereld heeft geschapen. Daarover vertelt Hij op de eerste bladzijden van Zijn Woord, de Bijbel. Wie Hem op Zijn Woord gelooft, heeft ‘de wetenschap’ niet nodig om te begrijpen wat Hij bedoelt.
Bestelinformatie Klik op het ISBN nr. 9789079718306
 
Klik op het plaatje voor de pdf.
Schepping

 


Advertentie: 2016
beheer, Friday 26 August 2016 - 23:00:00 //


Publicaties Hugo Bouter e.a.

Oude Sporen op Facebook
beheer, Saturday 01 December 2012 - 12:45:46 //